Groenteabonnement

Sinds 2012 zijn wij iedere woensdag het uitgiftepunt van het biologische groenten/fruit pakket van Boederij Landzicht.

 

Een abonnement op biologische groenten betekent:

 

Versheid

 • U ontvangt iedere week een vers pakket biologische groenten, vaak met recepten, voor een vaste prijs. Daarbij gaat het om 4 hoofdgroenten en 1 of 2 bijgroenten . Per 1 mei 2012 is er ook een combipakket. In dit pakket zitten 2 hoofdgroenten, 2 bijgroenten (voor 2 personen) en 2 soorten fruit.

Ook aardappelen en fruit

 • U kunt in combinatie met een groente-abonnement een fruit- en /of aardappelabonnement nemen. De aardappelen worden verbouwd op boerderij Landzicht. Het fruit (voornamelijk appels en peren van Hollandse bodem aangevuld met sinaasappelen, mandarijnen, bananen en kiwi's) komt van biologische fruittelers. In de zomerweken zit er zelfs Hollands zomerfruit in het pakket.

Variatie

 • De groenten worden speciaal voor ú geteeld. Afhankelijk van de seizoenen en weersinvloeden wordt het pakket iedere week weer anders samengesteld. Een wekelijkse verrassing !

Smaak

 • De groenten krijgen de tijd om te groeien. Zo kunnen ze hun echte, eigen smaak ontwikkelen en dat proeft u.

Uw regio

 • Uw biologische groenten worden voornamelijk geteeld op Boerderij Landzicht en op een groeiend aantal biologische boerderijen in de regio. Het groente-pakket is af te halen bij u slager, de kortste weg van de boerderij naar u.

Welkom bij de boer!

 • Op boerderij Landzicht wordt jaarlijks een georganiseerd. U kunt dan zelf zien en ervaren hoe en waar uw biologische groenten worden geteeld. Door middel van een nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het groeien en bloeien op de boerderij.

 

Boerderij Landzicht biologisch waar, dankzij de abonnees, zorg voor de aarde én zorg voor kwaliteit, diversiteit en smaak prima samengaan!

De groenten verrassen u!                  

Zorg voor de aarde staat voorop en dus wordt er geteeld zonder kunstmest en zonder chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen. Natuurlijk is zorg voor kwaliteit, diversiteit én smaak van zeer groot belang. De ongeveer 50 verschillende soorten groenten zullen u zeker verrassen. Naast de bekende groente-soorten hebben we namelijk ook diverse "vergeten groenten" in ons assortiment. Te denken valt bijvoorbeeld aan pastinaken, rode ui, winterpostelein en snijbiet. De smaak van onze biologische groenten wordt door velen ouderwets lekker genoemd. Doordat de groenten met zorg voor de aarde en zonder kunstmest worden geteeld, krijgen ze de tijd om te groeien, en dus ook meer tijd om smakelijk te worden. Overtuig uzelf!
 

 • U ontvangt iedere week een vers pakket biologische groenten, vaak met recepten, voor een vaste prijs.
 • Uw biologisch groenten worden voornamelijk geteeld op Boerderij Landzicht  en op een groeiend aantal biologische boerderijen in de regio.
 • Ook kunt u in combinatie met het biologisch groente-abonnement een biologisch fruit- en /of aardappelabonnement nemen..
 • Temidden van natuurschoon worden de biologische groenten sinds 1994 speciaal voor ú geteeld.
 • U kunt de boerderij bezoeken tijdens het programma Welkom bij de boer!

Biologische groenten hebben een eigen, echte smaak en dat proeft u!

 

Heeft u intresse in een groenteabonnement van boederij Landzicht, neem dan contact op met Ageeth Visser  078-6743151 of neem een kijkje op de website www.groenteabonnement.nl .