Aerlande Rundvlees

     

   

Jarenlang door selecteren en gericht mesten van diverse rundvleesrassen hebben geresulteerd tot een uniek rund de AERLANDER, die onder toezicht van onze vaste mester Wim Roos & Zonen duurzaam opgroeien op sappige groene weides midden in het Groene Hart van Nederland, in Ter Aar. Deze vrouwelijke roodbonte verbeterde runderen worden pas op 4,5 jarige leeftijd geslacht nadat ze 2 x gekalfd hebben. Deze manier van veehouden geeft het vlees een ouderwets, volle smaak en is bovendien fijn van draad en supermals. Dit excellente vlees wordt verkocht door de betere ambachtelijke slagers . Al onze Aerlanders hebben een uniek paspoort, waarin alles wordt bijgehouden, wat voeding en eventuele medicatie betreft.

Door al die deskundige ervaring behoort de familie Roos tot de beste vlees veehouders van Nederland. Dit wordt bewezen door de vele prijzen die al gewonnen zijn op de tentoonstellingen die al jaar en dag in Nederland wordt gehouden. 

Dit in samenwerking met de familie van der Pijl die ook al generaties lang rundvlees bewerkt en het hele proces van het slachten, uitbenen en transporteren tot in detail beheersen. Met zijn allen zorgen wij ervoor dat u een eerlijk smaakvol stukje rundvlees, wat op een traditionele en vertrouwde manier in de groene hart polders is gemest, op u boord krijgt waar u met veel smaak van zal eten.